AkkuhuoltoAutohuolto ja -korjauksetAutonlasitDieselautotIlmastointihuoltoJarruhuolto ja -korjauksetLisälämmittimien huoltoLisäpalvelummePakoputkihuoltoPelti- ja kolarivauriotRenkaat ja vanteetValotVianetsintä
Bosch Car Service

Autohuolto T.Pispala Oy

Valikko

Bosch Car Service -kortti

Bosch Car Service -kortti

Bosch Car Service -kortti - pieni kortti, paljon etuja!

Haluatko maksaa kaiken kerralla vai suositko pienempiä osamaksuja? Bosch Car Service tarjoaa paitsi fiksuja huoltopalveluja myös fiksuja maksuvaihtoehtoja.

Tässä esimerkkejä kortin eduista:

  • Voit maksaa ostamasi huollon tai muun palvelun tai tuotteen kokonaisuudessaan huoltoa tai muuta ostotapahtumaa seuraavan kuun aikana. Halutessasi voit jakaa maksun osiin ja maksaa maksuerät neljän kuukauden kuluessa ostotapahtumasta ilman lisäkustannuksia.
  • Voit saada jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.
  • Ostotapahtuman jälkeen sinulla on kuukausi aikaa miettiä, mikä maksutapa sinulle parhaiten sopii.
  • Pääset osallistumaan mahtaviin tarjouskampanjoihin, jotka on tarkoitettu ainoastaan Bosch Car Service -kortin omistaville asiakkaille.
  • Kortin hankkiminen ja käyttäminen on ilmaista.

Voit täyttää hakemuksen kätevästi myös liikkeessämme. Merkitset vain hakemukseen toivomasi luottorajan ja voit käydä ostoksille!

bosch-luotto-esite

Lue lisää kortista tästä esitteestä (PDF, 781.8 kB)

Luottopäätöksen saat suoraan korjaamolta tai etukäteen hakemalla tästä linkistä

Autohuolto T.Pispala Oy - Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen autokorjaamo Bosch Car Service diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!